Ontdek de andere kant van
de munt

Eco-Toerisme en Cultuur Toerisme

Om je te introduceren met de Surinaamse culturen, de natuurvolkeren, de Amazone oerwoud en de leefstijl van de doorsnee Surinamer, organiseert Premstage excursies naar alle delen van Suriname.

93% Oerwoud

Suriname is voor meer dan 90% bedekt met de Amazone Oerwoud

  • Je leert de natuur op een ongekende manier kennen
  • Je maakt excursies naar delen van aarde die onaangeraakt zijn door de mens

Natuurvolkeren

Suriname heeft primitieve volkeren zoals de marrons en indianen

  • Je leert unieke tribale culturen kennen door de een bezoekje te brengen aan de natuurvolkeren van Suriname
Raleighvallen en Voltzberg

Het Raleighvallen complex bevindt zich langs de boven Coppename rivier in het Centraal Suriname Natuur Reservaat (CSNR). Dit gebied behoord tot het oudste gebied van de wereld namelijk het Guyana schild en is ruim 2000 miljoen jaar oud. In 1998 kreeg het de naam van CSNR (1.6 miljoen hectare). De verblijfplaatsen bevinden zich op Foegoe Island. Dit eiland is bekend om zijn vele vogelsoorten o.a. de zeer zeldzame rotshaan. De nabijgelegen Voltzberg is in feite een grote graniet bult die een eilandberg wordt genoemd. De plek is te bereiken per bus en boot. De tocht met de bus en boot is ongeveer 5 uur.

Het Raleighvallen Natuurreservaat, bekend om zijn prachtige watervallen en de bergklimtocht op de Voltzberg, beslaat een ongerept natuur gebied van 78.170 ha en is gelegen aan de Coppename rivier diep in het binnenland van Suriname. Deze tour naar Raleighvallen onderscheidt zich van andere binnenlandse tours omdat het de weinige is waarbij een bergbeklimming gecombineerd wordt met een bezoek aan stroomversnellingen en watervallen.

Premstage Suriname

KKF: 81521  ISIC-Code: 7820
Kwattaweg 70
Paramaribo, Suriname
WhatsApp: (+597)-8701617
E-mail: info@premstage.nl